Twentse steier groep

De Twentse steier groep in Tirol

De Twentse steier groep
in Tirol

Uit het hoofd leren spelen: Probeer de notatie te gebruiken als hulpmiddel om een melodie te leren. Wanneer je de melodie kent, probeer dan om in`t vervolg niet meer naar de bladmuziek te kijken, maar uit je hoofd te spelen. Probeer dit zo vroeg mogelijk te doen. Voor de zekerheid kun je de muziek naast je laten liggen, maar kijk er alleen naar als je echt niet meer weet hoe het gaat. A.J.C.B.

Uit het hoofd leren spelen: Probeer de notatie te gebruiken als hulpmiddel om een melodie te leren. Wanneer je de melodie kent, probeer dan om in`t vervolg niet meer naar de bladmuziek te kijken, maar uit je hoofd te spelen. Probeer dit zo vroeg mogelijk te doen. Voor de zekerheid kun je de muziek naast je laten liggen, maar kijk er alleen naar als je echt niet meer weet hoe het gaat. A.J.C.B.

 

Op bezoek in de Eifel

Op bezoek in de Eifel

Comments are closed.

Gastenboek
 • twentse steier / 22 oktober 2017:
  Stammtisch Stadsveld 28 okt. zie agenda! »
 • ajcb / 21 juni 2017:
  Programma Stammtisch 24 juni zie agenda. »
 • twentse steier / 13 juni 2017:
  Zaterdag 24 juni Stammtisch aanvang 12uur.Juli en augustus vakantie. »
 • twentse steier / 13 juni 2017:
  B I »
 • marianne / 1 mei 2017:
  Moin. Mooi dat oen gastenboek weer on line is!! Succes. »
Twentse Steier
Statistieken